• Žiadny návrh

Banka nonstop so sebou s aplikáciou Mobil banking

"

Dokonca vyše polovica klientov, ktorí aktívne využívajú mobil banking, používa každý mesiac výhradne mobilnú aplikáciu VÚB Mobil Banking. 

Noví klienti, ktorí chcú aplikáciu využívať, si ju môžu rovno aktivovať a nie je potrebné urobiť prvotné prihlásenie cez internet banking, ako to bolo v minulosti.

Ak máte aplikáciu VÚB Mobil Banking, máte nepretržitú kontrolu nad svojimi výdavkami a zostatkom na účte, dokonca aj počas dovolenky v zahraničí. Faktúry tak uhradíte aj z lehátka na pláži či kúpaliska vo Vyhniach. Ani pri cestovaní v štýle last minute sa do sveta nevydávajte bez poistenia.

Plaťte viac mobilom

Čoraz častejšie si Slováci zvykli používať bezkontaktné platby, najväčšou novinkou je platba mobilným telefónom prostredníctvom služby Google Pay. Môžete tak platiť jednoducho, pohodlne a bezpečne na všetkých bezkontaktných platobných termináloch nielen na Slovensku, ale aj v zahraničí. Platí to aj v prípade, že nemáte pri sebe peňaženku či platobnú kartu. Okrem rýchlosti a jednoduchosti je veľmi dôležitým atribútom tejto služby  bezpečnosť platieb. Pri platbe totiž s nikým nezdieľate číslo platobnej karty. Výhodou je aj to, že keďže v mobile sa nenachádzajú údaje o karte, v prípade straty telefónu nie je potrebné blokovať fyzickú platobnú kartu.

Potrebujete pomoc?

Odpovieme na všetky vaše otázky.